Antena 3 CNN Actualitate Italian prins cu o cameră video ascunsă în masca de protecţie. Voia să trișeze la examenul pentru permisul de conducere

Italian prins cu o cameră video ascunsă în masca de protecţie. Voia să trișeze la examenul pentru permisul de conducere

Totul a ieşit la iveală după ce membrii comisiei de supraveghere l-au observat pe bărbat mișcând capul într-un mod suspect în timpul examenului. În urma verificărilor s-a găsit o cameră video ascunsă în masca de protecție. Bărbatul filma astfel întrebările, iar un complice îi transmitea răspunsurile de la distanță.

Italian prins cu o cameră video ascunsă în masca de protecţie. Voia să trișeze la examenul pentru permisul de conducere
Sursa foto: corrieredibologna.corriere.it
de Claudia Popovici    |    08 Mar 2021   •   19:48

Potrivit ziarului Corriere della Sera, examenul a avut loc în urmă cu câteva zile la sediul Motorizzazione Civile din Bologna, pe via dell’Industria, Italia. Totul a ieşit la iveală după ce membrii comisiei de supraveghere l-au observat pe bărbat mișcând capul într-un mod suspect în timpul examenului. Primul lucru verificat a fost masca de protecţie.

Aşa au observat că aceasta avea o mică gaură în partea din față în care se afla o mini-cameră de filmat. Membrii comisiei de supraveghere au solicitat imediat intervenția agenților de poliție de la Comisariatul Bolognina-Pontevecchio pentru investigaţii amănunţite.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul este un cetățean nigerian, stabilit în italia, în vârstă de 51 de ani. El pusese la cale un sistem ingenios pentru a trișa la examen, fiind ajutat de la distanță de un complice.

Mai exact, bărbatul filma întrebările cu camera video, iar complicele său îi răspundea făcându-i telefonul să vibreze: o vibrație însemna „Adevărat”, două vibrații indicau „Fals”.

Nigerianul a fost scos imediat din examen și, la finalizarea anchetei, a fost denunțat pentru înșelăciune agravată în dauna statului italian, noteată presa locală, citată de rotalianul.ro

 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close