x close

Mesaj de conștientizare în timp de pandemie. "Puterea, frumusețea și banii nu au nicio valoare și nu îți pot oferi oxigenul pentru care te zbați"

04 Apr 2020   •   17:52
Mesaj de conștientizare în timp de pandemie. "Puterea, frumusețea și banii nu au nicio valoare și nu îți pot oferi oxigenul pentru care te zbați"

Pandemia îi face pe oameni mai creativi, mai buni și realizează că multe din lucrurile considerate necesare, până acum două luni, au devenit inutile, mai ales, când tot ce îți lipsește este oxigenul.

Izolarea de lume i-a determinat pe mulți oameni de pe tot mapamondul să facă lucruri pentru care până acum nu exista timp sau pur și simplu nici nu se gândeau să le facă.

Oamenii au început să cânte în balcoane, să scrie sau să se roage altfel decât au făcut-o până acum pentru sănătatea lor, dar mai ales pentru viața celor aflați în suferință.

Mai jos un mesaj despre lumea care a fost și cea care va urma. Despre cum ar putea oamenii să se redescopere după pandemie.

"Am adormit într-o lume și ne-am trezit în alta. 

Dintr-o dată, Disney și-a pierdut magia, Parisul nu mai este romantic, New York nu mai stă în picioare, Zidul Chinezesc nu mai este o fortăreață, iar Mecca este goală. 

Îmbățișările si săruturile au devenit au devenit arme, iar a nu-ți vizita părinții și prietenii devine un act de iubire. 

Dintr-o dată realizezi ca puterea, frumusețea și banii nu au nicio valoare și nu îți pot oferi oxigenul pentru care te zbați.

Planeta își continuă viața și este în continuare frumoasă.

Doar că a pus oamenii în cuști.

Cred că ne trimite un mesj. "Voi nu sunteți necesari. Aerul, pământul și apa sunt bine.

Când vă veți reîntoarce aduceți-vă aminte că sunteți oaspeții mei, nu stăpânii mei." 
 

Citeşte mai multe despre:

izolare oameni mesaj
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati