Jaf armat la o benzinărie din Neamţ. Hoţii au furat şi înregistrările camerelor de supraveghere

12 Apr 2009   •   14:55
Jaf armat la o benzinărie din Neamţ. Hoţii au furat şi înregistrările camerelor de supraveghere Benzinarie
Două persoane cu feţele acoperite cu fesuri negre şi înarmate cu un cuţit şi un pistol au jefuit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, o benzinărie din municipiul Roman, de unde au reuşit să fure un săculeţ cu circa 40.000 de lei. Jaful a fost anunţat la numărul unic de urgenţă 112, în jurul orei 02.20.

Cei trei angajaţi ai benzinăriei au relatat faptul că, în jurul orei 02.00, în timp ce făceau inventarul încasărilor din ziua precedentă, pe uşa din spate care este folosită doar de angajaţi, au intrat două persoane necunoscute, care aveau feţele acoperite cu fesuri de culoare neagră şi care, prin ameninţare cu un cuţit şi se pare cu un pistol, au sustras un săculeţ în care se găsea suma de aproximativ 40.000 de lei.

Cei doi au furat şi calculatorul pe care erau stocate imaginile video din interiorul şi exteriorul unităţii. În acest caz poliţiştii se bazează doar pe detaliile furnizate de angajaţii benzinăriei. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Neamţ, imediat după anunţarea jafului au fost organizate filtre rutiere atât în judeţul Neamţ, cât şi în judeţele vecine, însă infractorii nu au fost prinşi.

În urma unei verificări tematice, poliţiştii au recomandat conducerii societăţii, în luna februarie, să angajeze personal de pază, măcar pe timpul nopţii. Legea nu obligă însă la pază astfel că societatea nu a ţinut cont de recomandare. 'Numărarea banilor încasaţi în ziua precedentă s-a făcut fără a asigura uşile de acces în incinta unităţii', a declarat subinspectorul Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Agerpres

Parteneri
x close