Antena 3 CNN Actualitate Jaf la indigo în Braşov: Hoţii au tăiat un bancomat şi l-au bătut pe paznic

Jaf la indigo în Braşov: Hoţii au tăiat un bancomat şi l-au bătut pe paznic

Jaf la indigo în Braşov: Hoţii au tăiat un bancomat şi l-au bătut pe paznic
Sursa foto: Foto: Intact Images
10 Ian 2011   •   09:23

Un nou jaf a avut loc, luni dimineaţă, în Braşov. Vizat a fost un bancomat din incinta CET Braşov. Atacul este similar cu un alt jaf petrecut în urmă cu o lună în acelaşi oraş.

Incidentul a avut loc în jurul orei 4:00. Mai multe persoane cu cagule pe faţă au intrat în incinta unităţii şi l-au bătut pe paznic cu o rangă. Acesta a fost transportat la spital, starea sa fiind stabilă.

Din primele informaţii reiese că atacatorii au tăiat bancomatul cu un felx şi au luat cu totul casetele cu bani. Deocamdată nu se ştie suma sustrasă de hoţi.

Poliţiştii s-au deplasat la locul în care s-a produs jaful, unde efectuează primele cercetări. În zona în care au acţionat atacatorii nu există camere de supraveghere, astfel că poliţiştii vor avea dificultăţi în a da de urma hoţilor.

Incidentul este similar cu un alt jaf petrecut la începutul lunii trecute, tot în Braşov. În acel caz, hoţii au intrat în uzina Carfil, i-au legat pe paznici cu cabluri şi au fugit cu tot cu bancomatul aflat la intrarea în unitate. Nici în acel caz nu existau camere de supraveghere .


×
Subiecte în articol: jaf Brașov paznic
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close