Antena 3 CNN Actualitate Jet de apă înalt de 20 de metri, după ce o ţeavă s-a spart pe un bulevard aglomerat din Constanţa

Jet de apă înalt de 20 de metri, după ce o ţeavă s-a spart pe un bulevard aglomerat din Constanţa

Un jet de apă înalt de 20 de metri a izbucnit, astăzi, pe un bulevard intens circulat din Constanţa, chiar în zona Spitalului de Boli Infecţioase.

Jet de apă înalt de 20 de metri, după ce o ţeavă s-a spart pe un bulevard aglomerat din Constanţa
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Iul 2022   •   18:24

O ţeavă de apă, îngropată sub bulevardul 1 Decembrie 1918 din Constanţa, s-a spart, iar apa a ţâşnit cu o viteză uriaşă, jetul înălţându-se aproape 20 de metri.

Apa a inundat bulevardul, astfel că şi traficul rutier a fost îngreunat în zonă.

Constanţa se află de aproximativ doi ani într-un amplu proces de schimbare a reţelei de ţevi, astfel că numeroase săpături au avut loc pe majoritatea bulevardelor din întregul oraş.

Mai mult, ţeava spartă astăzi este situată chiar lângă Spitalul de Boli Infecţioase, acelaşi spital închis după incendiul tragic din 1 octombrie 2021, atunci când şapte oameni au murit.

După câteva zeci de minute, la faţa locului au apărut angajaţii companiei de apă care au realizat că apa este caldă, astfel că au stabilit că avaria aparţinea angajaţilor de la CET.

Aceştia din urmă au ajuns şi ei la locul avariei şi au reparat avaria în cel mai româneşte mod cu putinţă: au aruncat o bucată de tablă peste jetul de apă.

×
Subiecte în articol: Constanța
Parteneri
Marius Budăi, anunțul momentului pentru pensionarii români
x close