Antena 3 CNN Actualitate Facebook a ascuns un joc în aplicaţia Messenger. Uite cum îl găseşti

Facebook a ascuns un joc în aplicaţia Messenger. Uite cum îl găseşti

Facebook a ascuns un joc în aplicaţia Messenger. Uite cum îl găseşti
Sursa foto: foto: pixabay.com
16 Iun 2016   •   18:33

Cu ocazia turneului final Euro 2016, cei de la Facebook au inclus un nou joc în aplicația Messenger.

În trecut, Facebook a mai inclus jocuri de succes în Messenger, iar Euro 2016 a fost o ocazie pentru rețeaua socială de a-și surprinde din nou utilizatorii. Desigur, nu vorbim aici despre un joc de fotbal propriu-zis, întrucât așa ceva era destul de greu de inclus într-o aplicație precum Messenger, scrie yoda.ro.

Însă asta nu înseamnă că noul feature din Messenger nu poate produce dependență în rândul utilizatorilor. Astfel, ceea ce trebuie să faceți este să jonglați cu o minge de fotbal pentru a obține un scor cât mai bun. Inițial, mingea este situată în partea de jos a ecranului. După ce plasați degetul pe ea, mingea va sări, iar din acel moment, trebuie să o țineți în aer cât mai mai mult prin apăsări exacte pe ecran.

În cazul în care efectuați o greșeală, mingea va cădea, iar rezultatul va fi resetat. Este relativ greu să nimeriți centrul mingii cât timp se află în aer, astfel că un pont ar fi să vă concentrați pe partea ei inferioară. Jocul poate fi pornit prin intermediul emoticonului care prezintă o minge de fotbal. Îl trimiteți unui prieten și apoi apăsați pe el.

 

×
Subiecte în articol: Messenger Facebook EURO 2016
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close