Antena 3 CNN Actualitate Jurnalist român, în mijlocul epidemiei cu coronavirus din China: „Numărul recuperărilor l-a depășit pe cel al morților”

Jurnalist român, în mijlocul epidemiei cu coronavirus din China: „Numărul recuperărilor l-a depășit pe cel al morților”

Numărul pacienților care s-au recuperat după infecția cu coronavirus l-a depășit pe cel al morților, a anunțat corespondentul China Radio International, Rareș Cosma, într-o intervenție telefonică la emisiunea Conspiratii, de la Antena 3.

Jurnalist român, în mijlocul epidemiei cu coronavirus din China: „Numărul recuperărilor l-a depășit pe cel al morților”
08 Feb 2020   •   16:25

”Comisia Națională de Sănătate din China updatează datele în fiecare zi, la 24 de ore vine cu noi date. Azi, la ora 14, ora României, au fost confirmate 34.598 de cazuri în china și în străinătate 270 de cazuri. Sunt 723 de victime până în acest moment și s-au recuperat 2.050 de persoane. La începutul epidemiei, numărul decedaților era mai mare decât al celor care se recuperau. Acum, raportul s-a inversat”, a spus jurnalistul Rareș Cosma, la Antena 3.

Întrebat ce măsuri și-a luat el pentru a preveni o eventuală îmbolnăvire, jurnalistul a afirmat că purtarea măștii de protecție este extrem de necesară atunci când iese din casă, de asemenea ajută și o igientă ”exagerată” a mâinilor. 

”Nu m-am gândit să mă întorc în România din cauza acestei epidemii”, a spus jurnalistul Rareș Cosma.

×
Subiecte în articol: coronavirus conspiratii
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close