Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Exces de putere Lider PNL, dezvăluiri incredibile despre DNA: Totul a fost abuziv

Lider PNL, dezvăluiri incredibile despre DNA: Totul a fost abuziv

Lider PNL, dezvăluiri incredibile despre DNA: Totul a fost abuziv
08 Mar 2019   •   21:38

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Braşov Aristotel Căncescu a precizat în emisiunea „Exces de putere” că în PNL, „din 1200 de primari și viceprimari, 850 au dosare penale”. Căncescu a mai vorbit și despre operațiunea pe care DNA a pornit-o împotriva sa. 

„Când s-a decis reținerea mea de către DNA Brașov, am văzut reacția oamenilor politici. Surpriza mea a fost că niciun coleg din PNL nu mi-a luat apărarea. Singurul a fost Vadim Tudor. Cei din PNL habar nu au care e starea de spirit a membrilor PNL și a aleșilor locali. E o nemulțumire generală. I-am spus Alinei Gorghiu, „dați mâna cu ceilalți și faceți legi corecte”. Nu să îi apărăm pe corupți, ci să oprim abuzurile. În PNL, din 1200 de primari și viceprimari, 850 au dosare penale”, a precizat Aristotel Căncescu.

 

„A fost o descindere cu câini, cu comisari de poliție. La 7.00, bubuituri în ușă, au intrat cu câinii în casă, percheziție făcută în toată casa. După m-am deplasat la sediul DNA. Acolo chiar nu credeam că se poate întâmpla ceva. Am trăit în prima linie a politicii. Este evident că a fost o vânătoare. Acolo când m-am dus, m-am apărat, nu credeam că sunt elemente ca să se propună reținerea mea.

La un moment dat, domnul Deca primește un telefon și mă acuză că am scos 20 de milioane de euro din cont. La arest am stat patru luni de zile. Nimic din ceea ce este în acest referat nu s-a mai găsit în rechizitoriu. Soarta mea a fost decisă în vara lui 2014. (...) Totul a fost abuziv. Vânează numai trofee. Ei arestează miniștri așa la kilogram, nu mai contează”, a mai spus Aristotel Căncescu.

×
Subiecte în articol: Exces de putere
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close