Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis a oferit imaginile zilei! ”Stai la soare şi nu e bine!”

Klaus Iohannis a oferit imaginile zilei! ”Stai la soare şi nu e bine!”

Imaginile zilei îl au ca protagonist pe Klaus Iohannis, la deschiderea metroului Drumul Taberei.

Klaus Iohannis a oferit imaginile zilei! ”Stai la soare şi nu e bine!”
Sursa foto: Partidul Naţional Liberal/Facebook
de Silvia Țigănilă    |    15 Sep 2020   •   15:15

Preşedintele Klaus Iohannis s-a arătat deranjat că pupitrul de la care urma să vorbească era prea în soare, aşa că a cerut ca acesta să fie mutat la umbră.

Dă-l mai în faţă că stai la soare şi nu e bine!”, a zis Klaus Iohannis.

În urmă cu o oră s-a deschis circulația la metroul din Drumul Taberei și pentru bucureștenii de rând. O lucrare de peste 3 miliarde de lei care s-a întins ani de zile.

Iată imaginile cu președintele!

Klaus Iohannis cu ochii în soare: Vreau la umbră!

Președintele Klaus Iohannis şi premierul Ludovic Orban au inaugurat linia de metrou Drumul Taberei, cu două ore înainte ca bucureștenii să aiba acces în subteran și să poată circula.

Cum era de așteptat, președintele a lăudat Guvernul Orban pentru această reușită.

Klaus Iohannis a afirmat că această linie risca să devină un fel de legendă a amânărilor, însă a venit un Guvern hotărât care a vrut să dovedească faptul că astfel de lucrări pot fi finalizate cu succes.

Citiți și: Klaus Iohannis, despre Magistrala 5: ”Este o mare realizare. Trebuie să recunoaştem acest lucru”

Este o mare realizare. Trebuie să recunoaştem acest lucru. Este cert, după Revoluţie, cea mai mare realizare de acest tip de tip metrou din România. Sigur nu a fost uşor până aici şi această linie risca să devină aşa un fel de legendă, o legendă a amânărilor, dar iată a venit un Guvern hotărât care a dorit să dovedească faptul că şi astfel de lucrări pot fi finalizate cu succes şi iată că se inaugurează. Această realizare contribuie cu certitudine la îmbunătăţirea vieţii în Bucureşti. Este foarte important să se continue pe această linie.

Iohannis: Trebuie să ajungem şi cu infrastructura de transport în secolul 21

Oamenii îşi doresc infrastructură, mobilitatea devine din ce în ce mai importantă pentru fiecare român şi pentru asta Guvernul va trebui să insiste foarte mult şi eu voi insista foarte mult, pentru că avem nevoie de foarte multă infrastructură de transport, de comunicare”, a declarat marţi Klaus Iohannis la evenimentul de inaugurare a magistralei de metrou M5.

Magistrala 5 va conecta cartierul Drumul Taberei de reţeaua de metrou.

Magistrala 5 de metrou are 10 stații 

Magistrala 5 de metrou are 10 staţii: Secţiunea Râul Doamnei - Eroilor (PS Opera), este compusă din 10 staţii de metrou şi un depou: Râul Doamnei, Constantin Brâncuşi, Valea Ialomiţei, Romancierilor, Parc Drumul Taberei, Tudor Vladimirescu, Favorit, Orizont, Academia Militară, Eroilor 2.

Citiți și: Linia de metrou Eroilor – Drumul Taberei a fost deschisă. Iohannis și Orban, primii în metroul inaugurat azi

×
Subiecte în articol: umbră Soare Klaus Iohannis
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close