Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis: „După Brexit, va fi importantă actualizarea și aprofundarea parteneriatului strategic cu Marea Britanie”

Klaus Iohannis: „După Brexit, va fi importantă actualizarea și aprofundarea parteneriatului strategic cu Marea Britanie”

Klaus Iohannis: „După Brexit, va fi importantă actualizarea și aprofundarea parteneriatului strategic cu Marea Britanie”
27 Aug 2019   •   12:57

Klaus Iohannis a precizat, în cadrul Reuniunii Anuale a Diplomaţiei Române, de la Palatul Cotroceni, că parteneriatul strategic cu Marea Britanie e deosebit de important după Brexit. 

„Am amintit doar o parte dintre relațiile României cu state relevante. La acestea se adaugă și altele, cum ar fi relația cu Marea Britanie, care beneficiază și de aportul benefic pentru imaginea României și nu numai al Alteței Sale, Prințul de Wales. După Brexit, va fi importantă actualizarea și aprofundarea parteneriatului strategic cu Marea Britanie. Colaborăm foarte bine pe dimensiunea de securitate, dar trebuie să dezvoltăm corespunzător și colaborarea economică și în alte domenii”, a spus Iohannis. 

 

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close