Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis şi prima doamnă, invitaţi la dineul oferit de Casa Regală la Castelul Peleş. Princepesa Margareta şi-a aniversat ziua de naştere

Klaus Iohannis şi prima doamnă, invitaţi la dineul oferit de Casa Regală la Castelul Peleş. Princepesa Margareta şi-a aniversat ziua de naştere

Klaus Iohannis şi prima doamnă, invitaţi la dineul oferit de Casa Regală la Castelul Peleş. Princepesa Margareta şi-a aniversat ziua de naştere
de O.P.    |    26 Mar 2015   •   06:49

 A fost sărbătoare mare la Palatul Peleş din Sinaia. Principesa Margareta şi-a aniversat ziua de naştere şi a oferit un dineu special pentru invitaţi.

La eveniment, Principesa Margareta a decorat 25 de personalităţi ale vieţii culturale, economice sau sportive, printre care şi Mugur Isărescu, guvernatorul BNR.

Printre oaspeţi au fost preşedintele Klaus Iohannis, care a venit împreună cu soţia, şi preşedintele Parlamenului Republicii Moldova.

Oaspeţi au venit la Palatul Peleş să îi fie alături Principesei Margareta la aniversarea zilei de naştere. Klaus Iohannis a venit la eveniment însoţit de prima doamnă. Este de altfel primul preşedinte al României care participă la un dineu al Casei Regale la Sinaia.

Evenimentul a început cu decorarea a 25 de personalităţi ale vieţii artistice, sportive şi economice, printre care şi Mugur Isărescu, guvernatorul Băncii Naţionale.

Mugur Isărescu - guvernatorul BNR: "Am ascultat cu atenţie motivaţia decorării. Mă bucur că Banca Naţională a României este apreciată de Casa Regală şi este apreciată cu cuvinte elogioase".

Seara a continuat cu un dineul oferit de familia regală.

La final, Principesa Margareta şi Principele Radu i-au condus pe preşedintele Klaus Iohannis şi pe soţia sa până la ieşirea din castel.

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close