Antena 3 CNN Actualitate ANP face precizări în cazul Liviu Dragnea: ”Niciun pacient nu necesită îngrijiri medicale de terapie intensivă”

ANP face precizări în cazul Liviu Dragnea: ”Niciun pacient nu necesită îngrijiri medicale de terapie intensivă”

Administrația Națională a Penitenciarelor a anunțat joi că niciun pacient de la Spitalul Jilava nu necesită îngrijiri de terapie intensivă.

ANP face precizări în cazul Liviu Dragnea: ”Niciun pacient nu necesită îngrijiri medicale de terapie intensivă”
Sursa foto: Hepta
de Silvia Țigănilă    |    17 Dec 2020   •   16:10

Potrivit ANP, starea tuturor pacienților este stabilă.

”Niciun pacient aflat în custodia Penitenciarului-Spital București-Jilava nu necesită îngrijiri medicale de terapie intensivă, unitatea penitenciar-spital asigurând conduita terapeutică specifică pentru forme ușoare și medii de îmbolnăvire cu Covid-19”, a transmis ANP.

Fostul secretar general al PSD Codrin Ștefănescu anunțase anterior că starea de sănătate a lui Liviu Dragnea, internat la Spitalul-penitenciar Jilava, s-a înrăutățit.

Codrin Ștefănescu, îngrijorat: Starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-a agravat! Brusc! Nu reușim să luăm legătura cu el

"Vă anunț că starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-a agravat! Brusc! 

Când a fost transferat la spitalul penitenciarului Jilava era asimptomatic. M-a sunat atunci și v-am informat pe toți! 

De 2 zile nu reușim să luăm legătura cu el, iar cei de acolo refuză să dea orice explicație familiei, avocatului sau presei! 

Vă voi ține la curent când vom afla detalii!", a scris Codrin Ştefănescu, joi, pe pagina de Facebook.

Liviu Dragnea are COVID-19. Irina Tănase: Nu ne dau nicio informaţie despre el

Partenera de viață a lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, a declarat joi la Antena 3 că a sunat la spitalul Jilava după ce a aflat aceste informații venite pe surse și nu a primit niciun răspuns.

"Mi s-a spus că deși sunt persoana de contact în situații de urgență nu-mi pot comunica starea decât dacă fac o adresă de înaintare către spital și nu îmi pot spune nici măcar dacă informațiile sunt adevărate sau nu până nu primesc această adresă”, a spus Irina Tănase.

Citiți și: Liviu Dragnea are COVID-19 și familia nu știe nimic despre starea lui! Irina Tănase: ”Nu ne dau nicio informație”

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea COVID-19 coronavirus
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close