Antena 3 CNN Actualitate Locale A văzut o căruță care venea cu viteză spre copii, așa că le-a spus sătenilor să o lase mai moale. Răspunsul bărbaților a șocat întreg satul

A văzut o căruță care venea cu viteză spre copii, așa că le-a spus sătenilor să o lase mai moale. Răspunsul bărbaților a șocat întreg satul

A văzut o căruță care venea cu viteză spre copii, așa că le-a spus sătenilor să o lase mai moale. Răspunsul bărbaților a șocat întreg satul
29 Iul 2019   •   16:06

Un bărbat de 33 de ani, din Belin, a fost omorât de patru persoane din localitate, după ce le-a cerut să reducă viteza de deplasare a căruţei în care se aflau, pentru a nu lovi copiii aflaţi pe stradă. 

Reprezentanţii IJP Covasna au precizat, luni, că Centrul Operaţional a fost sesizat telefonic, în data de 27 iulie, prin intermediul numărului pentru apeluri de urgenţă 112, că un bărbat din Belin a fost lovit de mai multe persoane care au fugit de la faţa locului, acesta murind în urma agresiunii. 

"În urma cercetărilor s-a stabilit că în timp ce se întorceau cu căruţa de la muncă din pădure, patru bărbaţi, cunoscuţi ca fiind localnici ai comunei, au fost atenţionaţi verbal de către victimă să reducă viteza de deplasare întrucât riscă să-i lovească pe copiii care se jucau în stradă. Între victimă şi cei patru bărbaţi s-a produs un conflict spontan în cadrul căruia ocupanţii căruţei l-au agresat pe bărbatul care i-a atenţionat, acesta decedând în urma loviturilor primite. Totodată, în urma investigaţiilor, s-a mai stabilit că în timpul producerii agresiunii, tatăl victimei a încercat să intervină în apărarea fiului său, dar, la rândul său, a fost lovit în acelaşi mod. În urma cercetării locului faptei şi pe baza datelor obţinute de la martorii oculari, au fost identificaţi ca suspecţi patru tineri cu vârste între 18 şi 32 de ani, toţi locuitori ai comunei", au precizat reprezentanţii IJP Covasna. 

Parchetul de pe lângă Tribunalul Covasna a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de cei patru bărbaţi, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor şi tentativă la omor, precum şi reţinerea preventivă a acestora. 

La solicitarea Parchetului, Tribunalul Covasna a dispus, luni, arestarea preventivă a inculpaţilor pe o durată de 30 de zile. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close