Antena 3 Actualitate Locale Toate autobuzele electrice din Brașov, retrase temporar din circulație

Toate autobuzele electrice din Brașov, retrase temporar din circulație

de Alexandra Dima    |    23 Iun 2022   •   23:47
Toate autobuzele electrice din Brașov, retrase temporar din circulație
Sursa foto: Adina Deliu

Toate cele 60 de autobuze electrice din Brașov au fost retrase temporar din circulație, după ce joi dintr-un astfel de mijloc de transport s-a produs o degajare de fum.

„Conducerea RATBV SA a luat decizia retragerii temporare din circulație a tuturor celor 60 de autobuze electrice SOR, astfel ca din această seară, după orele 20.30, niciun vehicul de acest tip să nu se mai afle în exploatare, fără însă a se afecta în mod semnificativ efectuarea curselor planificate”, se arată într-un anunț publicat pe pagina de Facebook a Primăriei Brașov.

Conform acestuia, măsura este determinată de considerente ce țin de siguranță și vine după ce joi, la prânz, dintr-un autobuz electric ce circula pe linia 34 s-a produs o degajare de fum, din zona acumulatorilor.

„RATBV a inițiat astăzi o cercetare tehnică amănunțită a cauzelor producerii incidentului, solicitând prezența de mâine la Brașov a reprezentanților firmei producătoare a autobuzului, precum și pe cei ai firmei ce au produs acumulatorii. Până la finalizarea verificărilor toate autobuzele electrice SOR vor rămâne în garajele RATBV”, se mai arată în postare.

Potrivit acesteia, oprirea din circulație a celor 60 de autobuze electrice va produce unele dereglări ale programului de circulație, dar regia depune toate eforturile pentru ca în zilele următoare să realizeze cât mai fidel planul de circulație afișat în stații.

×
Subiecte în articol: Brașov

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close