Antena 3 CNN Actualitate Locale Mai mulți bărbați s-au lăsat "salvați" de apa până la gleznă, urcându-se în spatele pompierilor, în Hunedoara

Mai mulți bărbați s-au lăsat "salvați" de apa până la gleznă, urcându-se în spatele pompierilor, în Hunedoara

Mai mulți bărbați tineri s-au urcat în spatele pompierilor pentru a trece o porțiune de câțiva metri, în care apa era până la gleznă, în timp ce o femeie a trecut desculță pe lângă ei, în timpul inundaţiilor din Hunedoara.

Mai mulți bărbați s-au lăsat "salvați" de apa până la gleznă, urcându-se în spatele pompierilor, în Hunedoara
Sursa foto: ISU Hunedoara
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Feb 2024   •   13:05

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara au intervenit ieri, pe parcursul întregii zile, în ajutorul localnicilor din zona Orăștiei din Hunedoara.

Râul Romos a ieșit din matcă și a inundat mai multe gospodării iar apele au acoperit timp de mai multe ore și un sector de aproximativ doi kilometri din Drumul Național 7, între localitățile Orăștie și Aurel Vlaicu.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți vedea mai multe imagini cu inundațiile din Hunedoara

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"35 de pompieri cu 10 autospeciale din cadrul subunităților Orăștie, Deva și Hunedoara acționează pentru înlăturarea efectelor negative produse de precipitațiile abundente din ultimele ore.

Prin intermediul numărului unic de urgență 112 au fost anunțate până la această oră, 11 gospodării inundate în municipiul Orăștie, pe strada Plantelor și în zona gării”, a transmis Roxana Mateuț, purtătoare de cuvânt ISU Hunedoara.

Cu toate acestea, unele persoane au profitat de bunăvoința pompierilor. Deși viața nu le era pusă în pericol, nivelul apei ajungând până la gleznă, mai mulți bărbați tineri au acceptat să fie transportați de pompieri în spate pentru a traversa o porțiune de drum inundată, de câțiva metri.

Totul a fost surprins în mai multe imagini, chiar de ISU Hunedoara. Pe lângă bărbații aflați în spatele pompierilor, o femeie trecea desculță.

În imagini se vede și cum tinerii care se aflau în spatele pompierilor erau amuzați de situație.

×
Subiecte în articol: inundatii Hunedoara ISU Hunedoara
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close