Antena 3 CNN Actualitate Locale Cazul din Caracal i-a adus aminte de ororile prin care a trecut. Izabela a fost hărțuită și violată de un pervers din Onești: Pușcăria este mult prea blândă pentru voi!

Cazul din Caracal i-a adus aminte de ororile prin care a trecut. Izabela a fost hărțuită și violată de un pervers din Onești: Pușcăria este mult prea blândă pentru voi!

Cazul din Caracal i-a adus aminte de ororile prin care a trecut. Izabela a fost hărțuită și violată de un pervers din Onești: Pușcăria este mult prea blândă pentru voi!
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
01 Aug 2019   •   09:36

Izabela a fost sedusă, la doar 13 ani, de Marius Ticu Pârvu, un individ care a “cumpărat-o” cu haine, bijuterii, telefoane şi excursii. După mai multe termene la judecătorie, bărbatul a fost condamnat, anul trecut, pentru hărțuire și viol.

Strigător la cer este faptul că Marius Ticu Pârvu este, încă, în libertate, sentința nefiind definitivă. Asta în condițiile în care este un tip violent, multe persoane asemănându-l cu Gheorghe Dincă de la Caracal.

Șocată de stenogramele apărute în dosarul de la Caracal, Izabela a scris, recent, pe Facebook: „Cazul meu, ca şi toate celelalte din România, sunt tratate cu indiferență de autoritățile care ar fi trebuit să ne apere. Oare câţi copii trebuie să mai fie abuzaţi, omorâţi sau violaţi pentru ca Poliția Română să se trezească? E crunt şi înfiorător în acelasi timp! Mă întreb cum puteţi pune capul pe pernă noaptea ştiind că aţi permis astfel de lucruri sau că următoarea victimă ar putea fi chiar copilul vostru! Mai înfiorător este ca părinții își îngroapă copii, alții se sinucid, alții trăiesc cu teama că nu vor mai avea şansa la încă o zi. Bătrânii îşi vând munca cinstit şi sunt amendați şi arestați, în timp ce adevărații criminali stau la suc pe bulevard cu cei care ar fi trebuit să ne apare. Treziţi-vă la realitate, oameni incompetenți! V-aş arde pe toți pe rug! V-aş tortura pe toți în parte, aşa cum au fost torturate toate victimele voastre! Pușcăria este mult prea blândă pentru voi!”.

Izabela are motive întemeiate să fie supărată pe sistemul judiciar din România. În 2017, Marius Ticu Pârvu a încercat să o răpească și să o omoare. În loc să-l trimită la închisoare, inspectorul Vasile Călin de la Poliția Onești a sfătuit-o pe fată să renunțe la plângere, potrivit spynews.ro.

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close