Antena 3 CNN Actualitate Locale Un fost consilier local PSD a fost dat dispărut. Dacă îl vedeţi sunaţi la 112

Un fost consilier local PSD a fost dat dispărut. Dacă îl vedeţi sunaţi la 112

Biroul de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Brașov a fost sesizat cu privire la faptul că un bărbat de 30 ani a plecat de la domiciliul său din Brașov și nu a mai venit până în prezent. Este vorba despre Constantin Chicuș, fost consilier local, instructor sportiv și arbitru de handbal.

Un fost consilier local PSD a fost dat dispărut. Dacă îl vedeţi sunaţi la 112
de Redacția Antena 3    |    14 Oct 2021   •   15:52

Conform familiei, acesta ar fi plecat de acasă, miercuri, în jurul orei 16.00, urmând a se întâlni în zona gării Brașov cu un cunoscut. Acesta nu s-a mai întors la domiciliu și nu mai poate fi contactat de familie.

Autoritățile, familia și prietenii îl caută. Constantin Chicuș are următoarele semnalmente: înălțime 1,85 m, constituție atletică, păr șaten, tuns scurt, fața ovală, ochi verzi, ten deschis.

Nu se cunosc articolele de vestimentație pe care acesta le purta la momentul plecării, se știe doar că bărbatul are asupra sa telefon mobil și acte de identitate.

Persoanele care pot furniza informații cu privire la persoana în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

×
Subiecte în articol: Brașov Constantin Chicuş
Parteneri
Buletinele cu cip, gratuite. Cum beneficiază românii de ele şi care sunt noile schimbări la cărțile electronice de identitate
x close