Antena 3 CNN Actualitate Locale Criminolog, despre cazul bărbatului ucis în parcarea unui mall din Capitală: „Mai mult ca sigur că e vorba de un conflict spontan”

Criminolog, despre cazul bărbatului ucis în parcarea unui mall din Capitală: „Mai mult ca sigur că e vorba de un conflict spontan”

Criminolog, despre cazul bărbatului ucis în parcarea unui mall din Capitală: „Mai mult ca sigur că e vorba de un conflict spontan”
15 Iul 2019   •   11:17

Dan Antonescu, specialist criminolog, a vorbit la Antena 3 despre cazul bărbatului ucis în bătaie în parcarea unui centru comercial din Capitală

„Din fericire, există imagini care îi vor ajuta foarte mult pe anchetatori. Am mai avut ocazia, de-a lungul carierei, să instrumentăm cazuri de oameni cu o condiție modestă din punct de vedere financiar, care au căzut victimele unor indivizi care știu să se distreze doar lovindu-i pe cei care nu știu să se apere. E posibil ca și aici să avem de-a face cu un astfel de caz. Mai mult ca sigur că e vorba de un conflict spontan”, a spus Dan Antonescu. 

Un bărbat a fost găsit mort luni dimineața, în parcarea unui complex comercial din Sectorul 2 al Capitalei. 

Citiți și Crimă îngrozitoare în Capitală! Un bărbat de 45 de ani fost ucis în bătaie în parcarea unui centru comercial. Criminalul e în libertate

×
Subiecte în articol: mall Capitală ucis
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close