Antena 3 CNN Actualitate Locale Instructor de dans din Braşov, arestat după ce a abuzat sexual mai multe minore

Instructor de dans din Braşov, arestat după ce a abuzat sexual mai multe minore

Un instructor de dans din Braşov a fost arestat preventiv, după ce ar fi abuzat sexual mai multe minore. Fetele urmau cursurile de dans, iar instructorul a trimis unei dintre ele, fotografii cu el în ipostaze intime. Ulterior, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu aceasta.

Instructor de dans din Braşov, arestat după ce a abuzat sexual mai multe minore
Sursa foto: Antena 3
de Gabriel Dano    |    02 Apr 2022   •   09:04

Caz halucinant in Brașov, la o şcoală de dans.

Un instructor de dans a întreținut relații sexuale cu o elevă în anul 2018, când acestea avea 12 ani. Ulterior, ancheta a stabilit că fetița nu era singura căzută în capcana instructorului.

Totul a ieșit la iveală de curând, când una dintre fete i-a mărturisit mamei ei ce s-a întâmplat în urmă cu 3 ani.

Părintele s-a dus direct la poliție și în urma cercetărilor s-a stabilit că fetița, cursantă la această școală de dans din Brașov nu a fost singura victimă. Vorbim de două fete care făceau dans sportiv, în vârstă de 12, respectiv 13 ani la acea vreme.

Instructorul de dans în vârstă de 29 de ani a fost reținut pentru 30 de zile

Se pare că acesta le-a amenințat să nu spună nimic.

"Din cercetări a reieșit că un bărbat, în vârstă de 29 ani, în calitate de instructor de dans sportiv, ar fi transmis unei cursante, în repetate rânduri, fotografii și imagini de natură sexuală.

Ulterior, ar fi întreținut cu aceasta acte sexuale consimțite. Faptele ar fi avut loc în cursul anului 2018, sesizarea polițieI fiind efectuată de către mama persoanei vătămate la data de 29 martie 2022", potrivit IPJ Braşov.

Ce spune preşedintele clubului de dans din Braşov

Președintele clublului spune că instructorul a fost angajat de aproximativ 3 ani la club şi, din păcate, nu s-a conturat un comportament al acestuia care să dea de bănuit. Faptele lui nu pot fi acceptate ca si comportament, asemenea gesturi sunt abominabile. Părinții vin la acest club cu încredere şi în 35 de ani nu s-a mai pomenit așa ceva.

Cele două fete erau elevele lui până săptămâna trecută, practic lucrurile au decurs normal până zilele trecute, fetele sunt elevele școlii de dans, spune președintele clubului.

Președintele a cerut excluderea acestuia și din Federația Română de Dans Sportiv.

×
Subiecte în articol: instructor dans Brașov minore
Parteneri
A murit Costel Corduneanu, chiar pe masa de operatie
x close