Antena 3 CNN Actualitate Locale Noi mesaje interlopi – poliție! Cum mulțumea DIICOT Olt șefilor de clan: ”Fără tine nu ajungeam în acest stadiu cu acest dosar”  

Noi mesaje interlopi – poliție! Cum mulțumea DIICOT Olt șefilor de clan: ”Fără tine nu ajungeam în acest stadiu cu acest dosar”  

Noi mesaje interlopi – poliție! Cum mulțumea DIICOT Olt șefilor de clan: ”Fără tine nu ajungeam în acest stadiu cu acest dosar”  
Sursa foto: foto- captură Antena 3
03 Aug 2019   •   10:26

Interlopul Rădoi povestește cum participa la construirea dosarelor penale la DIICOT Olt, iar declarațiile sale sunt întărite de convorbirile pe WhatsApp cu șeful poliției Olt, cel care a coordonat operațiunea de salvare eșuată a Alexandrei.

În mesajele WhatsApp, interlopul Remus Rădoi îi face ”începători fricoși” pe polițiști pentru că nu-i arestează pe cei din clanul advers în aprilie 2019, iar comisarul-șef Alexe îi răspunde aproape umil.  

La o zi după dispariția Alexandrei, în după-amiaza de joi 25 iulie 2019, interlopii din Caracal au intrat în posesia numărului de telefon al răpitorului Alexandrei, de pe care fata sunase la 112: 0759660526. Numărul a fost furnizat, pe WhatsApp, de coordonatorul operațiunii de căutare, șeful IPJ Olt Nicolae Alexe, către apropiatul său Rădoi “Codiță”.  

Continuarea pe Libertatea.

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close