Antena 3 CNN Actualitate Locale Un pod din Brașov a căzut peste calea ferată în timp ce se lucra la el | Traficul feroviar este blocat

Un pod din Brașov a căzut peste calea ferată în timp ce se lucra la el | Traficul feroviar este blocat

Pasarela care face legătura între Brașov și Prejmer, aflată în șantier a căzut joi după amiază pe calea ferată, blocând traficul feroviar spre Sfântul Gheorghe.

Un pod din Brașov a căzut peste calea ferată în timp ce se lucra la el | Traficul feroviar este blocat
Sursa foto: brasovmetropolitan.ro
de Ioana Mircea    |    22 Sep 2022   •   19:45

Pasajul dintre Brașov și Prejmer a căzut marți după amiază, astfel că o parte de pe DN 10 este afectată.

Potrivit surselor locale, podul se află în șantier, astfel că Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov a impus de mai multe zile restricții de tonaj.

Cu toate acestea, ele nu au fost respectate, iar podul nu a putut face față tonajului mai mare de 3,5t.

Incidentul petrecut afectează și circulația feroviară de sub pod, unde a căzut una dintre grinzile de beton. Se pare că degrevarea zonei va dura cel puțin până la miezul nopții, potrivit brasovmetropolitan.ro

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Update 20.26

"La fața locului au acționat echipele CNAIR n.r. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere), pasajul respectiv fiind în administrarea companiei de drumuri.

Din punct de vedere al traficului feroviar, menționez faptul că, începând cu ora 18.55 s-a reluat circulația feroviară, cu tracțiune Diesel, pe relația Hărman - Prejmer. Trenurile care circulă dublate cu locomotivă Diesel între Hărman și Prejmer sunt următoarele: 4513, 1646 și 12406.

Echipele feroviare de intervenție ale SRCF Brașov vor acționa în zona respectivă, într-o fereastră de grafic, pentru remedierea deranjamentelor la linia de contact, astfel încât să fie restabilită circulația în condiții normale de trafic", a precizat  Oana Brânzan, purtător de cuvânt CFR SA.

×
Subiecte în articol: Brașov prejmer Drumuri și Poduri
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close