Antena 3 CNN Actualitate Locale Un șofer beat și fără permis s-a oprit abia după ce a lovit mașina Poliției și s-a răsturnat în șanț, în Brașov

Un șofer beat și fără permis s-a oprit abia după ce a lovit mașina Poliției și s-a răsturnat în șanț, în Brașov

Un şofer beat şi fără permis din Brașov a fost prins abia după ce a lovit autospeciala Poliţiei şi o altă maşină, iar apoi s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului.

Un șofer beat și fără permis s-a oprit abia după ce a lovit mașina Poliției și s-a răsturnat în șanț, în Brașov
Sursa foto: Getty Images
de Andreea Ştefan    |    05 Ian 2022   •   08:52

Poliţiştii au încercat să-l tragă pe dreapta, pe drumul judeţean din comuna Mândra, dar individul a accelerat.

Au tras un foc de avertisment, dar şoferul băut tot nu s-a oprit.

Agenţii au reuşit până la urmă să-l imobilizeze pe şoferul fugar.

Etilotestul a artat o alcoolemie de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Incidentul a avut loc marţi după-amiază, 4 ianuarie, în jurul orei 13:00, pe drumul judeţean 104B, în localitatea Mândra, judeţul Braşov.

Poliţiştii de la Poliţia Municipiului Făgăraş au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul condus de către un bărbat în vârstă de 38 ani din localitatea braşoveană Hârseni.

Şoferul a ignorat însă semnalele date de către poliţişti, iar oamenii legii au pornit în urmărirea bărbatului, cu autospeciala de Poliţie având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune.

"Întrucât conducătorul auto nu a oprit autovehiculul, poliţiştii au procedat la executarea unui foc, în plan vertical, cu armamentul din dotare. În încercarea de a se sustrage activităţii de control a poliţiştilor, conducătorul auto a avariat atât autospeciala de Poliţie, cât şi un alt autovehicul, ce se deplasa pe DJ104B, ulterior, răsturnându-se în afara părţii carosabile. În urma producerii evenimentului rutier nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale", informează Poliţia judeţeană Braşov.

×
Subiecte în articol: Brașov
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close