Antena 3 CNN Actualitate Locale Trei copii au căzut într-un lac îngheţat în Dumbrăviţa, Braşov | Un copil a stat o oră sub gheaţă, în apa rece

Trei copii au căzut într-un lac îngheţat în Dumbrăviţa, Braşov | Un copil a stat o oră sub gheaţă, în apa rece

Trei copii au căzut într-un lac îngheţat din Dumbrăviţa, judeţul Braşov, iar unul dintre ei este dispărut.

Trei copii au căzut într-un lac îngheţat în Dumbrăviţa, Braşov | Un copil a stat o oră sub gheaţă, în apa rece
Sursa foto: Hepta | Sean Gallup / Staff
de Ovidiu Stan    |    22 Ian 2022   •   16:12

Dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov a fost sesizat sâmbătă, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că 3 copii, care se aflau pe raza unui lac înghețat, situat în localitatea Dumbrăvița, județul Brașov, au căzut în apă, ca urmare a spargerii gheții.

La fața locului s-au deplasat, de îndată, polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara, pompieri și scafandri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, precum și echipaje SMURD.

Din primele cercetări efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că 4 copii, toți în vârstă de 14 ani, se aflau cu bicicletele pe suprafața înghețată a unui lac din localitatea Dumbrăvița, județul Brașov, iar ca urmare a ruperii gheții, 3 dintre aceștia au căzut în lac.

În continuare, doi dintre cei trei copii au reușit să iasă din lac, pentru cel de-al treile fiind desfășurate activități de căutare de către reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov.

Dintre cei doi copii care au reușit să iasă din lac, unul a fost consultat la fața locului de către cadrele medicale, iar cel de-al doilea a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

După aproximativ o oră, copilul dispărut a fost găsit şi adus la suprafaţă. El a fost transportat de urgenţă la spital, însă este în comă, iar şansele de supravieţuire sunt minime, având în vedere că a stat sub apă aproximativ o oră.

Medicii au reuşit să îi crească temperatura corpului până la temperatura normală.

×
Subiecte în articol: Dumbrăvița Brașov
Parteneri
ANM: Vine prăpădul! Unde loveşte URGIA în următoarele ore
x close