Antena 3 CNN Actualitate Locale Un nou pod va fi construit peste pârâul Domoşiţa, la Rugineşti. Cât va investi Guvernul pentru acest proiect

Un nou pod va fi construit peste pârâul Domoşiţa, la Rugineşti. Cât va investi Guvernul pentru acest proiect

Un nou pod va fi construit peste pârâul Domoşiţa, la Rugineşti. Cât va investi Guvernul pentru acest proiect
Sursa foto: foto: guv.ro
22 Iul 2019   •   18:47

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea, Marian Oprişan, a semnat, luni, ordinul de începere a lucrărilor pentru un nou pod peste pârâul Domoşiţa, la Rugineşti, proiect în valoare de peste 2 milioane de lei.

"Preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan, a semnat luni ordinul de începere a lucrărilor pentru obiectivul de investiţii 'Construire pod peste Pârâul Domoşiţa pe DJ 119 C, km. 12+631, sat Angheleşti, comuna Rugineşti, judeţul Vrancea'. Noul pod care va fi construit peste pârâul Domoşiţa va avea o lungime de 22,10 metri, cu o deschidere de 18 metri şi o lăţime totală de 11,40 metri", se arată într-un comunicat al CJ Vrancea. 

Potrivit administraţiei judeţene, valoarea totală a investiţiei este 2.352.055 lei, cu TVA inclus, echivalentul a 495.169 euro. 

Investiţia este finanţată de Guvernul României, prin Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) II 2017-2020. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Guvernul
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close