x close

Un nou pod va fi construit peste pârâul Domoşiţa, la Rugineşti. Cât va investi Guvernul pentru acest proiect

22 Iul 2019   •   18:47
Un nou pod va fi construit peste pârâul Domoşiţa, la Rugineşti. Cât va investi Guvernul pentru acest proiect foto: guv.ro

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea, Marian Oprişan, a semnat, luni, ordinul de începere a lucrărilor pentru un nou pod peste pârâul Domoşiţa, la Rugineşti, proiect în valoare de peste 2 milioane de lei.

"Preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan, a semnat luni ordinul de începere a lucrărilor pentru obiectivul de investiţii 'Construire pod peste Pârâul Domoşiţa pe DJ 119 C, km. 12+631, sat Angheleşti, comuna Rugineşti, judeţul Vrancea'. Noul pod care va fi construit peste pârâul Domoşiţa va avea o lungime de 22,10 metri, cu o deschidere de 18 metri şi o lăţime totală de 11,40 metri", se arată într-un comunicat al CJ Vrancea. 

Potrivit administraţiei judeţene, valoarea totală a investiţiei este 2.352.055 lei, cu TVA inclus, echivalentul a 495.169 euro. 

Investiţia este finanţată de Guvernul României, prin Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) II 2017-2020. 

Sursă: Agerpres
Parteneri
Parteneri
sati