Antena 3 CNN Actualitate Locuitorii din Străuleşti, din nou în stradă. Oamenii se plâng că nu au apă, gaze şi canalizare

Locuitorii din Străuleşti, din nou în stradă. Oamenii se plâng că nu au apă, gaze şi canalizare

Locuitorii din Străuleşti, din nou în stradă. Oamenii se plâng că nu au apă, gaze şi canalizare
Sursa foto: Straulesti
28 Mar 2009   •   23:02

Locuitorii din cartierul bucureştean Străuleşti au ieşit sâmbătă pentru a doua oară în stradă, după ce în urmă cu o săptămână au blocat ieşirea din Capitală, spre Târgovişte. Oamenii sunt supăraţi pe primăria Generală, condusă de Sorin Oprescu, pe motiv că în cartier nu există reţele de apă, canalizare şi gaze. Oamenii sunt spun că problema cea mai mare este lipsa apei.

De cealaltă parte, reprezentanţii primăriei sectorului 1 spun că nu au nicio vină pentru situaţia din Străuleşti. ?Vom veni de săptămâna viitoare cu un plan, pe etape şi oamenii vor şti exact pe fiecare stradă când încep" lucrările, a promis viceprimarul sectorului 1, Dan Tudorache. El s-a angajat că va încerca să ajute atât constructorul cât şi consultanţii pentru ca proiectul să fie finalizat cât mai repede.

Pentru a întâmpina eventualele incidente, peste 100 de jandarmi şi poliţişti au fost prezenţi la faţa locului.

Este pentru a doua oară când locuitorii din străuleşti ies în stradă, asta după ce în urmă cu o săptămână au blocat ieşirea din Capitală, spre Târgovişte.

Antena 3

×
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close