Antena 3 CNN Actualitate Lovitură de teatru. Ginerele lui Gheorghe Dincă, dosar penal în România

Lovitură de teatru. Ginerele lui Gheorghe Dincă, dosar penal în România

Lovitură de teatru. Ginerele lui Gheorghe Dincă, dosar penal în România
31 Aug 2019   •   21:46

În Arad se află un domeniu de vânătoare de 2.500 de hectare administrat de fiica lui Gheorghe Dincă. Activitățile desfășurate pe acest domeniu par să fie destinate exclusiv italienilor, potent financiar.

Dacă citim anunțurile de pe paginea de Facebook a domeniului de vânătoare toate textele sunt scrise în limba italiană, inclusiv prețurile.

Ca persoană de contact, e nimeni alta decât Daniela Dincă, fostă Bălan. Însă nu ea e cea care a investit bani serioși în acea afacere, ci fostul ei partener decedat acum Giorgio Albiero, un italian bogat, care s-ar fi îndrăgostit cu ani în urmă de fiica lui Dincă.

Despre italian s-au spus mai multe lucruri în spațiul public, printre care că ar fi avut probleme penale în Italia cât și în România. Potrivit informațiilor, Albiero a făcut obiectul unui dosar penal intrumentat la Arad referitor la introducerea ilegală în România a mii de cartușe de vânătoare, pe care ulterior le-ar fi vândut fără documente conaționalilor săi.

Cartușele le-ar fi ascuns în aparate de cafea ce veneau cu tirul. Cartușele au fost găsite în timpul unei percheziții. Dosarul a fost clasat ca urmare a morții italianului.

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close