Antena 3 CNN Actualitate "Luca, geamănul meu, ți-am zis să vii după mine, nu înțeleg de ce te-ai oprit. Tată, nu îmi văd viaţa fără tine" | Mesajul plin de durere al lui Matei, geamănul supravieţuitor de la Ferma Dacilor

"Luca, geamănul meu, ți-am zis să vii după mine, nu înțeleg de ce te-ai oprit. Tată, nu îmi văd viaţa fără tine" | Mesajul plin de durere al lui Matei, geamănul supravieţuitor de la Ferma Dacilor

Matei Ene, geamănul supravieţuitor din tragedia de la Ferma Dacilor, a transmis un mesaj plin de durere după ce şi-a pierdut doi fraţi şi tatăl în încendiul care a mistuit pensiunea.

de Georgiana Adam    |    29 Dec 2023   •   09:18

Lucian Ene, tatăl, şi ceilalţi doi copii au murit arşi de vii în incendiu, iar soţia şi al treilea copil, Matei, au scăpat cu viaţă.

Matei Ene, unul din gemeni, a trăit un coşmar. Mersese cu familia la Ferma Dacilor, să petreacă acolo Crăciunul. Din incendiul de amploare, au mai scăpat el şi mama lui.

Tatăl său, Lucian Ene, prieten cu patronul de la Ferma Dacilor, a intrat în flăcări să-şi salveze ceilalţi doi fii. Nu a mai ieşit, însă, niciunul din cei trei.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Tată, ai fost eroul meu, ești exemplul meu în viață, nu îmi vine să cred că ai plecat așa repede din viaţa mea, nu îmi văd viaţa fără tine.

Citeşte şiLista românilor morţi în incendiul de la Ferma Dacilor, pensiunea care s-a făcut scrum a doua zi de Crăciun

Petru, te iubesc nespus de mult, ești frățiorul meu și mereu vei fi, ești puterea mea și sufletul meu.

Luca, ești geamănul meu, te iubesc cel mai mult, o parte din mine a murit odată cu tine, ți-am zis sa vii după mine, nu înțeleg de ce te-ai oprit…

M-ați lăsat singur cu mama, o să am grijă de ea vă promit. Sunteți familia mea și vă iubesc infinit, mi-aş fi dat viaţa pentru voi. 

Drum lin către ceruri, îngerii mei!", este mesajul transmis de Matei Ene, după tragedia de la Ferma Dacilor, în care şi-a pierdut doi fraţi şi tatăl.

×
Subiecte în articol: Ferma Dacilor incendiu
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close