Antena 3 CNN Actualitate Lumea ireală la 320 de km de Bucureşti. Locul este unic în Europa, iar cei care l-au văzut au spus că este Raiul

Lumea ireală la 320 de km de Bucureşti. Locul este unic în Europa, iar cei care l-au văzut au spus că este Raiul

Lumea ireală la 320 de km de Bucureşti. Locul este unic în Europa, iar cei care l-au văzut au spus că este Raiul
Sursa foto: Foto: enisala.ro/ Alexandru Axon
de O.P.    |    15 Iun 2012   •   12:54

Pe lângă destinaţiile clasice căutate de turişti în special vara - litoralul Mării Negre pentru doritorii de bălăceală şi plajă şi Valea Prahovei, pentru iubitorii muntelui, vă invităm să redescoperiţi locurile ascunse ale ţării noastre.

Delta Dunării, pe lângă unicitatea şi frumuseţea ei fără seamăn, ascunde locuri cu adevărat impresionante, considerate de mulţi ca fiind aproape ireale, venite parcă dintr-o altă lume.

Enisala este unul din aceste locuri. Aici, cei care vin găsesc un amestec de ape, stufăriş, păsări sălbatice şi dealuri pline de vegetaţie, luminate de soare într-o atmosferă feerică. Pentru cei pretenţioşi există locuri de cazare de cinci stele, dar pentru cei care vor să simtă cu adevărat spiritul locului întotdeauna casele localnicilor sunt gata de oaspeţi.



După ce se va termina escapada din Enisala veţi pleca cu ideea că aţi fost în Paradis.

Cum se ajunge la Enisala?

Din Capitală mergeţi aproximativ 160 de kiolometri spre Cernavodă, iar de aici, porniţi pe drumul spre Hârşova şi Babadag. Apoi veţi continua drumul până daţi de comuna lipoveană Sarichioi, situată pe malul lacului Razelm.



Un grup de şase fotografi pasionaţi de acest loc feeric au creat chiar un site - enisala.ro, pe care postează fotografiile impresionante, dar şi părerile lor despre acest loc uluitor, de care s-au lăsat vrăjiţi.

Astfel, imaginile din galeria foto de mai jos aparţin lui Alexandru Axonşi Carmen Nistor, membri al grupului Enisala.








×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close