Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea: Băsescu se închină la sine zilnic (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: Băsescu se închină la sine zilnic (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: Băsescu se închină la sine zilnic (VIDEO)
25 Oct 2009   •   23:50

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.



"Cred că Băsescu se închină la sine zilnic şi ar vrea ca pe soclul statuii lui să scrie ?Cel care i-a bătut pe toţi?", crede Mircea Badea despre preşedintele în funcţie care îşi doreşte să îşi învingă contracandidaţii la alegerile din noiembrie. Realizatorul TV se întreabă cine a sponsorizat lui Traian Băsescu campania pentru referendum, ale cărui afişe sunt împânzite pe Drumul Naţional 1, dar care îl înfăţişează pe şeful statului pe un fundal portocaliu, ce aminteşte de Partidul Democrat Liberal. ?Aceste afişe sunt făcute de banii Administraţiei Prezidenţiale sau pe banii lui Băsescu??.

Potrivit lui Mircea Badea, afişele ar trebui să prezinte un preşedinte fără culoare politică ce-şi cheamă cetăţenii la referendum.





Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close