Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea: Caterinca şi vrăjeala din emisiunile "de anchetă" de la TV (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: Caterinca şi vrăjeala din emisiunile "de anchetă" de la TV (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: Caterinca şi vrăjeala din emisiunile "de anchetă" de la TV (VIDEO)
Sursa foto: Mircea Badea
24 Feb 2009   •   23:49

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.
Mircea Badea consideră că emisiunile televizate care au tratat incidentul petrecut la mallul din Capitală, se aseamănă izbitor cu emisiunile maraton ale lui Dan Diaconescu.
?Dan Diaconescu a descoperit un mod de afacere. A început cu ancheta la televizor şi văd că s-a răspândit şi la emisiunile mai serioase. Am auzit cele mai halucinante explicaţii şi răspunsuri la întrebarea ?Cum de-a ajuns SPIR-ul atât de repede la mall?? Cea mai imbecilă a fost că cei de la ?doi şi un sfert? monitorizează activităţile grupurilor infracţionale. Înseamnă că Serviciul Secret asculta pe telefoane ce vorbeau oamenii aia.? spune Badea, care crede că tot ce se petrece în aceste emisiuni este ?o caterincă şi vrăjeală?.

Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei
Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Lumea lui Mircea Badea Mircea Badea
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close