Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea: "Cu oaia neagră, la poliţie" (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: "Cu oaia neagră, la poliţie" (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: "Cu oaia neagră, la poliţie" (VIDEO)
Sursa foto: mircea badea
21 Apr 2009   •   23:58

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.


Mircea Badea a venit la emisiunea de marţi cu o cravată cu oi albe, şi una neagră în centru, cravată cu care s-a dus şi la poliţie, unde i s-a prezentat mandatul de aducere la Judecătoria sectorului 1, unde este citat ca martor într-un proces.

?Nu faptul că e cu multe oi este şmecheria, ci faptul că în centru este o oaie neagră. Cu oaia neagră m-am dus astăzi la poliţie. Procesul în care am fost citat este cel al studentei de la Chişinău, ucisă pe trecerea de pietoni?
Badea s-a amuzat pe seama formulării din mandatul de aducere, unde se specifica faptul că, în cazul neprezentării, va fi adus de organele de poliţie. ?I s-a adus la cunoştinţă că în cazul în care nu se va prezenta la judecătorie, va fi adus prin măsuri de constrângere. Poate vin cu mascaţii. E ca şi cum m-ar culpabiliza instanţa că am fost martor la un accident?

Badea a elucidat şi misterul faptului că a primit mandat de aducere şi nu citaţie. ?Observ că mi-au trecut adresa greşit, de unde deduc că există posibilitatea ca papagalii să mă fi citat, dar la o adresă unde eu nu locuiesc?.

El declară totuşi că va merge la proces, pentru că a fost într-adevăr martor la tragicul accident. ?Mă duc, pentru că din nefericire pentru mine chiar am văzut când a zdrobit-o pe fetiţa aia. M-a întrebat poliţistul, vreţi să vin cu dumneavoastră? I-am zis că nu?.






Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close