Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. Dacă vine Tolea în studio, eu intru doar într-o pubelă de-a lui Prigoană (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Dacă vine Tolea în studio, eu intru doar într-o pubelă de-a lui Prigoană (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Dacă vine Tolea în studio, eu intru doar într-o pubelă de-a lui Prigoană (VIDEO)
Sursa foto: Mircea Badea
14 Ian 2009   •   23:36

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.
Badea a scris pe blogul său (care momentan este închis, din cauză că, după cum spune chiar el, ?multă lume nu poate dormi noaptea de grija blogului meu, şi micuţii s-au chinuit să îl dărâme?) despre incidentul produs în studiourile OTV, unde Tolea Ciumac a încercat să îl bage pe Dan Diaconescu într-o pubelă.
Jurnaliştii de la ziarul Ring l-au sunat pe Tolea pentru a-i spune ce a scris Mircea Badea pe blogul său, şi...aparent, Tolea este hotărât să vină şi în studiourile Antenei 3 să îi servească şi lui Badea acelaşi tratament.
?Dacă e pe alese, eu vreau să intru doar într-o pubelă a lui Prigoană, în alta nu intru.? a spus Badea miercuri seară.

Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei
Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea Dan Diaconescu
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close