Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. De cele mai multe ori, Poliţia este mână în mână cu infractorii! (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. De cele mai multe ori, Poliţia este mână în mână cu infractorii! (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. De cele mai multe ori, Poliţia este mână în mână cu infractorii! (VIDEO)
Sursa foto: Mircea Badea
22 Feb 2009   •   23:49

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.
Unul dintre subiectele dezbătute duminică seară de către Mircea Badea a fost recentul incident petrecut într-un mall din Militari. Mai exact, conflictul iscat, sâmbătă seară, între membrii clanului interlop Preda şi angajaţii firmei ce asigura paza mall-ului.
Potrivit lui Mircea Badea, "de foarte, foarte, foarte multe ori, Poliţia este mână în mână cu infractorii".
"Poliţiştii îi cunosc pe infractori. Uneori se întâlnesc la sala de sport, alteori ies la o . Îşi dau CD-uri cu filme... Deci au o comuniune, de foarte multe ori. Poliţiştii au prieteni printre infractori, infractorii au prieteni printre poliţişti. Asta ca să bagatelizăm cumva legături care ar putea fi de o natură mult mai profundă. Şi anume, la vârf. Adică şeful unei mişcări de crimă organizată sau de criminalitate este, de fiecare dată, mână în mână cu un important cap din Poliţie şi au o relaţie financiară extrem de productivă pentru ambele părţi", este de părere Mircea Badea.

Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei
Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea infractori politisti
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close