Lumea lui Mircea Badea. "Eu, cetăţean neinterlop, am aceleaşi drepturi şi mă aştept ca statul să mi le apere" (VIDEO)

06 Apr 2009   •   23:57
Lumea lui Mircea Badea. "Eu, cetăţean neinterlop, am aceleaşi drepturi şi mă aştept ca statul să mi le apere" (VIDEO) mircea badea

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În Gura Presei. Este lumea lui Badea.


Mircea Badea crede că este bine că instituţiile statului au acţionat pentru a apăra dreptul interlopilor care au furat maşina lui Gigi Becali de a nu fi sechestraţi. Dar, spune el, ar fi bine ca statul să acţioneze cu aceeaşi promptitudine şi în cazul în care asta i s-ar întâmpla lui sau unui alt cetăţean.

?Am toată compasiunea pentru interlopii sechestraţi, dar mă aştept ca şi pentru mine, în cazul în care m-aş afla în această situaţie, să se facă la fel. Să se facă percheziţii în şase locuri, să vină mascaţii, să se scrie motivări. Sunt geană. Pentru că eu, cetăţean neinterlop al statului am aceleaşi drepturi?, spune Mircea Badea.


Vedeţi înregistrările emisiunii În Gura Presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

Parteneri
x close