Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. Eu şi Oreste eram propriii noştri manelişti (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Eu şi Oreste eram propriii noştri manelişti (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Eu şi Oreste eram propriii noştri manelişti (VIDEO)
Sursa foto: Mircea Badea
12 Feb 2009   •   23:51

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.
Printre subiectele zilei, dezbătute în timpul emisiunii de joi, Mircea Badea a ţinut să facă unele precizări cu privire la o înregistrare video, adăugată de curând pe site-ul youtube. În respectiva înregistrare, Mircea Badea şi Oreste apar într-o ipostază cel puţin diferită de imaginea lor: cântând manele pe o plajă.

"Pe vremea la care făceam noi (n.r. Mircea Badea şi Oreste) emisiune la televizor, era trendul total cu manele. (...) În emisiunea pe care o aveam la malul mării, seara târziu, împreună cu Oreste, am zis: noi, în emisiunea asta, nu chemăm manelişti. Deci avem un principiu: la noi în emisiune - manelişti nu! Dar, dacă publicul vrea manele, lasă frate, noi nu putem să cântăm? Eram propriii noştri manelişti. De ce să chemăm pe Copilu' Minune? Şi ne-am distrat de câteva ori cu orchestra din platou cântând propriile manele. De-aici a ieşit: Domne', da' tu ai cântat manele. Dacă atâta au înţeles ăştia, atunci...Am cântat manele...", susţine Mircea Badea.

Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei
Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close