Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. Fotografie trucată, cu Badea, mort. "Eu de murit voi muri, dar nu azi!" (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Fotografie trucată, cu Badea, mort. "Eu de murit voi muri, dar nu azi!" (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Fotografie trucată, cu Badea, mort. "Eu de murit voi muri, dar nu azi!" (VIDEO)
Sursa foto: mircea badea
31 Mar 2009   •   23:37

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

Mircea Badea a făcut în emisiunea de marţi seară o excepţie de la regula impusă chiar de el de a nu difuza poze cu oameni morţi. Fotografia pe care el a difuzat-o totuşi îl reprezenta chiar pe el, în această ipostază. Este vorba, se pare, despre o farsă pe care au încercat să o facă autorii unui site. Fotografia este trucată şi îl înfăţişează pe Badea într-un coşciug.

?Nişte băieţi au pus o fotografie cu mine mort, în copârşeu, cu cruce scrisă Mircea Badea şi au trimis un mesaj online. ?Mircea Badea a încetat din viaţă într-un accident de maşină când venea dinspre Băneasa către Bucureşti. Dă mai departe. Regrete?


Pentru cei care au făcut macabra glumă, Mircea Badea a avut şi un mesaj. ?Le fac o promisiune. Eu de murit vă promit că voi muri, dar nu azi. Da, dar nu!?

Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3





Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Lumea lui Mircea Badea Mircea Badea
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close