Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea: ?Închide televizorul, magistratulue, lasă caterincile, fă-ţi meseria!? (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: ?Închide televizorul, magistratulue, lasă caterincile, fă-ţi meseria!? (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: ?Închide televizorul, magistratulue, lasă caterincile, fă-ţi meseria!? (VIDEO)
Sursa foto: Mircea Badea
09 Apr 2009   •   23:50

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.


Mircea Badea se declară scârbit de discursul magistraţilor români care afirmă că sunt presaţi de media din România. El povesteşte că a urmărit-o pe Lidia Bărbulescu, invitată la emisiunea La Ordinea Zilei, care spunea că se pune foarte mare presiune pe judecători.

?Mă chitisem pe treabă, mă gândeam că sunt presiuni pe bune. Şi când colo i-am văzut pe nişte magistraţi, care parcă erau din Happy Feet, filmul ăla cu pinguini, care protestau?

?Ce se spune la televizor are vreo influenţă asupra actului juridic? Sigur că nu! Atunci?? se întreabă Badea care spune că pretextul că oamenii se strâng în faţa judecătoriei nu este de ajuns. În cazul lui becali, de exemplu, când se adunaseră sătenii din Vadul Roşca şi scandau pentru libertatea omului de afaceri. ?Cred că judecătorul era înspăimântat! Mamă, dacă scapă mămăile astea de aici...e vai şi amar!?

?Închide televizorul, magistratulue, lasă caterincile, fă-ţi meseria!? concluzionează Badea.




Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea Lumea lui Mircea Badea
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close