Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea: Mie nu-mi plac The Beatles, îmi fac rău (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: Mie nu-mi plac The Beatles, îmi fac rău (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea:  Mie nu-mi plac The Beatles, îmi fac rău (VIDEO)
17 Iul 2009   •   23:41

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.


Mircea Badea a vorbit vineri seară despre iubire, curentul flower power al anilor 60-70, şi despre formaţia The Beatles, pe care nu o place deloc.

?Poate nu am organ pentru iubire, sunt eu un insesnibil la genul ăla de love Beatles. Mie nu-mi plac The Beatles, îmi fac rău. Deci când aud melodia aia Yellow Submarine mi se face rău. Nu am ascultat eu ce trebuia, nu? Să ne imaginăm cum toţi oamenii planetei se ţin de mână, suntem aşa pe câmpii şi zburdăm idilic. Este conceptul flower power care este complet cretin. El a apărut în contextul unui război, după ce oameni aceia au trecut prin atrocităţi, înţeleg nevoia asta de iubire după atâtea drame, un astfel de sentiment al inocenţei: ia floricica, pup-o, îl înţeleg, dar suntem în anii 2000?, a spus Mircea Badea.





Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei The Beatles
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close