Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. "Te-au ajuns blestemele stilistei" (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. "Te-au ajuns blestemele stilistei" (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. "Te-au ajuns blestemele stilistei" (VIDEO)
Sursa foto: mircea badea
22 Apr 2009   •   23:39

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.



Mircea Badea a adoptat un nou stil vestimentar în emisiunea de miercuri seară. Unul care a iscat un val de mesaje de la prietenii şi fanii săi.

?Sunt absolut uimit de felul în care m-am îmbrăcat! Dar, vă daţi seama, e pe bază de stilistă? a spus Badea în timp ce citea mesajele care soseau pe bandă rulantă.
?Cămaşă de peşte?, ?Te-ai îmbrăcat în ospătar?, ?Şi un ghiul pe mâna dreaptă? au fost numai câteva dintre acestea. Cel mai la obiect a fost însă colegul lui Badea, Dan Capatos. ?Te-au ajuns blestemele stilistei? i-a transmis acesta printr-un sms.

Badea nu a pierdut ocazia să îl ia peste picior pe cel care face reclamă la Adevărul. ?L-am auzit pe ăla de face reclamă la cărţile Adevărul. E unul care urlă febril. Cum citeşte el aşa, eu am înţeles că l-a înjurat pe Dostoievski ?Cum mă Idiotul de Dostoievski? Ieşi afară!?.






Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea Lumea lui Mircea Badea
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close