Antena 3 CNN Actualitate Mălin Bot a pierdut procesul cu jurnaliștii Antena 3

Mălin Bot a pierdut procesul cu jurnaliștii Antena 3

Mălin Bot a pierdut procesul cu jurnaliștii Antena 3
22 Feb 2019   •   12:59

Înalta Curte de Casație și Justiție i-a respins recursul lui Mălin Bot, ca nefondat.

Iată decizia ÎCCJ: ”Decizia nr. 382: Respinge, ca nefondat, recursul declarat de reclamantul Bot Augustin Mălin împotriva deciziei nr. 366 din data de 26 martie 2018, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a IV-a Civilă. Obligă pe recurentul reclamant Bot Augustin Mălin la plata sumei de 4522 lei către intimaţii pârâţi Badea Mircea, Ciuvică Mugur şi SC Antena 3 SA, cu titlu de cheltuieli de judecată. Definitivă.”

Este vorba de un proces intentat în mai 2016. 

Mălin Bot le cerea jurnaliștilor Antena 3, președintelui GIP și postului de televiziune Antena 3 suma de 250.000 de euro. Vizată a fost o emisiune din 21 februarie 2016. 

La Curtea de Apel București, protestatarul, fost jurnalist, a pierdut procesul, în martie 2018: ”Respinge ca nefondat apelul reclamantului. Admite apelurile pârâţilor. Schimbă sentinţa în sensul că respinge în tot acţiunea. Obligă apelantul reclamant la plata sumei de 110 lei reprezentând cheltuieli de jduecată, către fiecare din apelanţii pârâţi. Cu recurs în 30 zile de la comunicare.”

Procesul a ajuns la ÎCCJ, unde decizia definitivă este cea de mai sus. În cele din urmă, Mălin Bot trebuie să plătească cheltuielile de judecată în valoare de 4.522 de lei. 


Nota mea : Vreau sa multumesc personal Casei de avocati Musat si Asociatii (www.musat.ro) pentru profesionalismul dovedit in sustinerea cauzei mele, scrie Radu Tudor pe blog.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea radu tudor
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close