Antena 3 CNN Actualitate Mama Ioanei Condea, tânăra bătută de un proxenet în Germania, mesaj cutremurător după înmormântarea fiicei: „Te rog să-mi dai putere”

Mama Ioanei Condea, tânăra bătută de un proxenet în Germania, mesaj cutremurător după înmormântarea fiicei: „Te rog să-mi dai putere”

Mama Ioanei Condea, tânăra bătută de un proxenet în Germania, mesaj cutremurător după înmormântarea fiicei: „Te rog să-mi dai putere”
08 Feb 2019   •   14:28

Ioana Condea, tânăra bătută de un proxenet în Germania până a intrat în comă, a murit în ianuarie, la cinci ani de la incidentul oribil. Tânăra a fost înmormântată în comuna sa natală din Prahova. 

Fata a stat la pat timp de cinci ani, în Germania, din cauza rănilor produse de proxenet. 

Mama Ioanei, Grațiela Condea, spera că va avea parte de o minune și își va vedea copilul curând. Însă, din nefericire, copila s-a stins înainte să se mai poată strânge o ultima dată în brațe. Sicriul cu trupul neînsuflețit al Ioanei a fost adus în țară în urmă cu doar câteva zile. 

După ce și-a condus fiica pe ultimul drum, Grațiela Condea a postat un mesaj cutremurător pe Facebook. 

”Doamne, nu-ți cer să-mi faci viața mai ușoară, ci te rog să-mi dai putere să fac față tuturor problemelor”, a scris femeia. 

×
Subiecte în articol: mama tanara proxenet Germania mesaj
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close