Antena 3 CNN Actualitate Mandatele de extrădare pică pe capete. Udrea și Ghiță au scăpat. Alexander Adamescu, următorul pe listă

Mandatele de extrădare pică pe capete. Udrea și Ghiță au scăpat. Alexander Adamescu, următorul pe listă

Mandatele de extrădare pică pe capete. Udrea și Ghiță au scăpat. Alexander Adamescu, următorul pe listă
Sursa foto: Foto: Agerpres
15 Iun 2019   •   18:24

Pică pe capete mandatele de extrădare. Ultima persoană care a scăpat de mandatul de arestare preventivă este nimeni altul decât Elan Schwartzenberg, iar lista celor care se bucură de retragerea mandatelor de extrădare continuă cu fostul ministru al Turismului Elena Udrea și fostul deputat Sebastian Ghiță.

Schwartzenberg era acuzat de fapte de corupție, iar încă din 2016 avea acest mandat. Procurorii s-au convins că nu mai este cazul să ceară prelungirea acestui mandat.

Următorul pe listă e Sebastian Ghiță. A avut nu mai puțin de patru mandate de arestare. În cele din urmă, acesta numai are niciun mandat de arestare preventivă, instanțele din România a decis să anuleze aceste decizii.

Următoarea este Elena Udrea. Aceasta a fost condamnată definitiv la șase ani închisoare în dosarul Gala Bute. Cu toate acestea, CCR a decis ca acel complet care a condamnat-o pe Udrea a fost constituit nelegal.

Următorul pe listă la anularea mandatelor este Alexander Adamescu.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close