Antena 3 CNN Actualitate Maria are 13 ani și duminică seara a plecat de acasă. Părinții le-au spus ceva năucitor polițiștilor

Maria are 13 ani și duminică seara a plecat de acasă. Părinții le-au spus ceva năucitor polițiștilor

Maria are 13 ani și duminică seara a plecat de acasă. Părinții le-au spus ceva năucitor polițiștilor
05 Aug 2019   •   13:17

Update: Fata de 13 ani din Alba Iulia, dată în urmărire naţională după ce părinţii fetei au reclamat la Poliţie că fata a plecat de la domiciliu în cursul serii de duminică şi nu a mai revenit, a fost găsită, luni, pe raza localităţii Bucerdea Grânoasă, lângă Blaj. 

Știrea inițială

O minoră de 13 ani din Alba Iulia a fost dată în urmărire naţională, după ce părinţii fetei au reclamat la Poliţie că fata a plecat de la domiciliu în cursul serii de duminică şi nu a mai revenit, a informat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba. 

"În seara zilei de 4 august 2019, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au fost sesizaţi de către un bărbat din Alba Iulia cu privire la faptul că, în seara aceleiaşi zile, fiica sa, A. Maria T., în vârstă de 13 ani, a plecat de acasă şi nu a mai revenit", se arată într-un comunicat transmis AGERPRES. 

Membrii familiei nu au putut preciza vestimentaţia minorei la plecarea de la domiciliu. 

Fata are 1,60 metri înălţime şi 50 de kilograme greutate, constituţie atletică, păr lung castaniu şi ochi căprui. 

"Imediat după semnalarea dispariţiei minorei au fost demarate activităţile specifice în vederea depistării ei, aceasta fiind dată în urmărire la nivel naţional. Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la depistarea ei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie", transmite IPJ Alba. 

Potrivit unor surse, fata ar mai fi plecat de acasă şi în trecut. Ea nu a putut fi contactată pe telefonul mobil. 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close