Antena 3 CNN Actualitate Marian Vanghelie: Seria arestărilor va continua. Sunt vizaţi mai mulţi jurnalişti

Marian Vanghelie: Seria arestărilor va continua. Sunt vizaţi mai mulţi jurnalişti

Marian Vanghelie: Seria arestărilor va continua. Sunt vizaţi mai mulţi jurnalişti
Sursa foto: Marian Vanghelie
05 Apr 2009   •   11:10

Seria arestărilor din ultima perioadă va continua. De această dată ţintele vor fi personaje cunoscute din mass-media. Informaţia a fost lansată de preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie. El susţine că zvonul potrivit căruia în perioada următoare vom asista la arestarea mai multor jurnalişti români nu este o invenţie, ci este vehiculat chiar şi pe holurile ministerelor. Marian Vanghelie vorbeşte despre o legătură a acestor posibile reţineri cu arestările de la DGIPI dar şi cele ale oamenilor de afaceri Puiu Popoviciu şi Gigi Becali.

Marian Vanghelie nu a precizat însă despre ce jurnalişti este vorba, dar a lăsat să se înţeleagă că Sorin Roşca Stănescu ar fi intrat în vizorul lui Traian Băsescu atunci când a vorbit despre afacerile imobliare ale fiicei sale cu Puiu Popovicu.

Fostul şef al SIE, Claudiu Săftoiu, a explicat şi motivele ascunse din spatele scandalului de la Doi şi-un sfert. El spune că s-a dorit acapararea bazei de date de la DGIPI care conţine informaţii compromiţătoare despre personaje importante din România şi care pot deveni o veritabilă monedă de schimb în jocurile de culise de pe scena politică românească.

Marian Vanghelie spune că în spatele scandalurilor din ultima perioadă se află preşedintele Traian Băsescu, care este dornic să câştige încă o dată fotoliul prezidenţial, indiferent de consecinţe şi mijloace.

Antena 3

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close