Antena 3 CNN Actualitate Mărturia cutremurătoare a fiicei lui Bogdan Drăghici. Fata a plâns în hohote când a povestit ce a forțat-o tatăl său vitreg să facă

Mărturia cutremurătoare a fiicei lui Bogdan Drăghici. Fata a plâns în hohote când a povestit ce a forțat-o tatăl său vitreg să facă

Mărturia cutremurătoare a fiicei lui Bogdan Drăghici. Fata a plâns în hohote când a povestit ce a forțat-o tatăl său vitreg să facă
22 Aug 2019   •   18:56

Bogdan Drăghici, bărbatul cunoscut drept un apărător al taților, dar și al copiilor, a fost arestat pentru 30 de zile după acuzațiile de abuz emoțional, sexual și violuri repetate asupra uneia dintre fiicele sale vitrege.

Fata a plâns în hohote când le-a povestit anchetatorilor abuzurile și violurile tatălui. Potrivit mărturiilor copilei au fost cel puțin doi ani de abuzuri sexuale repetate, începute în seara în care părintele, terminând de citit povestea, s-a strecurat în pat lângă fiica de 10 ani și a început să o atingă “într-un mod ciudat”, potrivit Libertatea.

Persoane care au vizionat înregistrarea depoziției copilei despre tratamentul la care a fost supusă au povestit că fata era absolut traumatizată amintindu-și și retrăind momentele absolut îngrozitoare prin care trecuse.

Potrivit acestora, ea a plâns în hohote în anumite momente, a oftat, a pierdut adesea șirul evenimentelor, mai ales când a fost nevoită să povestească unele dintre cele mai traumatizante momente, dar a părut cuprinsă și de un puternic sentiment de vinovăție.

Surse judiciare au precizat, pentru Libertatea, că acesta este starea pe care tatăl său vitreg i-a indus-o vreme de atâția ani. Drăghici a manipulat-o permanent, cu teme pornind de la grija părintească, prin care justifica nevoia de “a-și cunoaște corpul centimetru cu centimetru”, până la a o convinge că ea era sursa lui de energie, că nu știe ce s-ar face fără ea, că s-ar putea îmbolnăvi, ba chiar ar putea să moară.    
 

×
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close