Antena 3 CNN Actualitate Mașină confiscată după ce șoferul a aruncat gunoi pe un drum județean din Bihor

Mașină confiscată după ce șoferul a aruncat gunoi pe un drum județean din Bihor

Maşina unui bărbat a fost confiscată după ce acesta a fost surprins de camerele de supraveghere că arunca gunoaie pe marginea unui drum judeţean din Bihor.

Mașină confiscată după ce șoferul a aruncat gunoi pe un drum județean din Bihor
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Iun 2022   •   11:46

Mai mult, bărbatul şi încă trei persoane au fost amendate cu 70.000 de lei pentru aceleaşi fapte.

Potrivit Consiliului Judeţean Bihor, camerele video instalate pe drumurile judeţene permit identificarea persoanelor și a autovehiculelor, inclusiv pe timp de noapte sau în condiții meteo nefavorabile.

Potrivit legii, maşinile celor care aruncă gunoi pot fi confiscate de comisarii Gărzii de Mediu.

”Aceste acțiuni au caracter permanent, dispozitivele fiind amplasate aleatoriu în parcările de pe drumurile județene, fie la sesizarea autorităților locale, fie în urma observațiilor agenților de poliție din teren. În acest mod se dorește descurajarea persoanelor care depozitează ilegal deșeuri și implicit, menținerea curățeniei în județul Bihor”, a transmis Consiliul Județean Bihor, printr-un comunicat de presă.

Camerele de supraveghere au fost achiziționate de CJ Bihor și au fost puse la dispoziția Inspectoratului de Poliție Județean Bihor și a Gărzii de Mediu. Ele permit identificarea persoanelor și a autovehiculelor inclusiv pe timp de noapte sau în condiții meteo nefavorabile.

×
Subiecte în articol: Bihor masina gunoi sofer
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close