Antena 3 CNN Actualitate Media Andrea Bocelli, la Sinteza Zilei. Nu rata în această seară o întâlnire eveniment cu celebrul tenor italian

Andrea Bocelli, la Sinteza Zilei. Nu rata în această seară o întâlnire eveniment cu celebrul tenor italian

Andrea Bocelli, la Sinteza Zilei. Nu rata în această seară o întâlnire eveniment cu celebrul tenor italian
18 Apr 2013   •   14:27

În această seară, de la ora 22:15 nu pierde o întâlnire eveniment cu Andrea Bocelli.

Mihai Gâdea este invitat în superba casă din Toscana a celebrului tenor.

Află detaliile unei vieţi incredibile şi secretul artistului care a vândut peste 75 de milioane de albume în lumea întreagă.


Andrea Bocelli, în vârstă de 54 de ani, s-a născut cu un glaucom grav, iar la 12 ani orbeşte total, în urma unui accident din timpul unui meci de fotbal. La scurt timp după accident câştigă prima sa competiţie muzicală, "Margherita d'Oro in Viareggio", cu melodia "O sole mio".

Recunoaşterea internaţională a lui Bocelli vine în 1996, odată cu lansarea melodiei "Con te Partiro", care ulterior va fi rescrisă pentru a fi cântată în duet cu Sarah Brightman şi redenumită "Time to Say Goodbye", melodie ascultată în toate colţurile lumii.

Albumul intitulat "Romanza" a depăşit toate recordurile de vânzări. În 1997, Bocelli îşi face debutul şi în operă, interpretând cu succes părţi din "Madame Butterfly" şi "Tosca".

A înregistrat 14 albume solo şi a devenit cel mai bine vândut artist de muzică clasică, melodiile lui reuşind să intre în topurile de muzică pop.

În 1998 a fost numit în topul People al celor mai frumoşi 50 de oameni.

În 2011, tenorul italian, care a fost descoperit de celebrul Luciano Pavarotti, a înfiinţat Fundaţia Andrea Bocelii, cu scopul de a rezolva şi de a atenua problemele cu care se confruntă persoanele nevăzătoare în ţările mai puţin dezvoltate din punct de vedere economic.

Considerat cel mai popular cântăreţ italian, precum şi cel mai popular cântăreţ clasic din lume, Bocelli a fost numit Mare Ofiţer al Ordinului de Merit al Republicii Italiene în 2006, iar pe 2 martie 2010 a primit o stea pe "Hollywood Walk of Fame".


Nu rata întâlnirea cu Andrea Bocelli din această seară, la Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea, cel mai urmărit talk-show din România, doar la Antena 3.


Vezi şi mesajul de susţinere al lui Andrea Bocelli pentru Cezar Ouatu, reprezentantul României la Eurovision, prezentat de Mihai Gâdea la Sinteza Zilei, pe 28 februarie 2013.


×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mihai Gâdea
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close