Antena 3 CNN Actualitate Media Badea: Dosarul lui Alexandrescu este construit invers. S-a construit dosarul, pentru a se crea fapta

Badea: Dosarul lui Alexandrescu este construit invers. S-a construit dosarul, pentru a se crea fapta

"Acest dosar este contruit invers: nu a existat fapta şi s-a construit dosarul, ci s-a construit dosarul pentru a se crea fapta", a comentat realizatorul "În gura presei", Mircea Badea, pe marginea interceptărilor apărute în dosarul directorului Antena Group, Sorin Alexandrescu.

Badea: Dosarul lui Alexandrescu este construit invers. S-a construit dosarul, pentru a se crea fapta
31 Mai 2013   •   15:05

"Domnul asta, Bendei, a lucrat îndeaproape cu procurorii de la DNA, care îi şi suflau în cască unele replici, sau cel puţin aşa părea", a declarat Mircea Badea, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Badea a subliniat că, în lumea privată, negocierile sunt dure, cu luări de poziţii foarte puternice, şi a subliniat că, "pentru că Sorin Alexandrescu nu era foarte agresor" în negocieri, "se ducea el (Ioan Bendei - n.r.) foarte victimă".

"Ioan Bendei şi-a pus un microfon la gât, undeva, şi tot încerca să scoată de la Sorin Alexandrescu o ameninţare la adresa lui, una personală. Şi se tot întâlneau", a declarat Mugur Ciuvică, la Antena 3.

Directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, se află la Judecătoria Sectorului 1, unde magistraţii vor decide dacă acesta va fi sau nu arestat preventiv. Alexandrescu a fost reţinut ieri seară după mai bine de zece ore de audieri.

El a fost ridicat de DNA din faţa casei sub pretextul unor simple audieri, fără să fi fost citat în prealabil în dosar.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea Sorin Alexandrescu
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close