Antena 3 CNN Actualitate Media Băsescu, în presa străină, despre relaţia cu Ponta: Nu am un conflict cu premierul. Acordul de coabitare funcţionează perfect

Băsescu, în presa străină, despre relaţia cu Ponta: Nu am un conflict cu premierul. Acordul de coabitare funcţionează perfect

Băsescu, în presa străină, despre relaţia cu Ponta: Nu am un conflict cu premierul. Acordul de coabitare funcţionează perfect
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    28 Iun 2013   •   21:36
Preşedintele Traian Băsescu a declarat că între el şi premierul Victor Ponta nu este niciun conflict, acordul de coabitare funcţionând perfect, iar revizuirea Constituţiei şi referendumul ţin de dezbaterea pe care o are cu Parlamentul.

Declaraţia a fost făcută de şeful statului într-un interviu pentru cotidianul austriac Wiener Zeitung, informează Mediafax.
 
"Avem un acord de coabitare cu Guvernul şi acesta funcţionează perfect", a afirmat preşedintele în interviul publicat vineri, în pagina electronică a publicaţiei austriece, fiind întrebat despre tensiunile din ultima perioadă cu premierul Victor Ponta.
 
"O spun cât se poate de serios, nu există niciun conflict între mine şi premier", a adăugat preşedintele Băsescu.
 
Şeful statului a adăugat că dezbaterea privind revizuirea constituţională o are cu Parlamentul şi va fi rezolvată prin referendumul pe care îl va convoca şi prin care cetăţenii vor putea alege între propunerile sale şi cele ale Legislativului.
 
Întrebat despre relaţia sa personală cu premierul Ponta, Băsescu mai răspunde că are "o relaţie instituţională" cu acesta.





 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta coabitare
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close