Antena 3 Actualitate Media Campania "Donează roşu pentru România" a obţinut marele premiu al Festivalului Golden Drum

Campania "Donează roşu pentru România" a obţinut marele premiu al Festivalului Golden Drum

12 Oct 2014   •   22:31

Antena 1 şi Antena 3 urcă din nou pe podium şi le este recunoscută valoarea în rândul televiziunilor din Europa. Pentru Campania "Donează Roşu pentru România" Observatorul Antenei 1 şi ştirile Antena 3 au primit  recunoaşterea pentru cea mai bună modalitate de a face cunoscută o problemă de interes naţional, aceea a lipsei acute de sânge, a anunţat Mihai Gâdea în ediţia de duminică seară a emisiunii Sinteza Zilei.

La Festivalul Internaţional de Publicitate "Golden Drum", Observatorul Antenei 1 a primit marele premiu. Campania care a reuşit mobilizarea a milioane de români, care au donat sânge pentru semenii lor, a mai primit şi două medalii de aur şi una de argint.

„Sunt premiile dumneavoastră, sunt premiile celor care au făcut o minune şi au salvat vieţi”, a spus Mihai Gâdea.

Donează Roşu pentru România” este campania de mobilizare socială ce urmareşte să determine românii sa doneze sange, într-un cuvânt: viaţă.

În cinci zile de campanie, numărul celor care au donat sânge în Capitală a crescut cu aproximativ 100%, iar în ţara există o estimare de 50%.

În România, sub 2% dintre oameni donează sânge şi mai puţin dintre ei o fac constant, ca urmare trăim într-o ţară în care încă se moare în spitale şi pentru că sângele nu ajunge la timp sau nu ajunge deloc la cei care au nevoie de el.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close